• Tlf: 22741300 (08:00-12:00/man.-fre.)
Fast frakt 59,- Fri frakt ved kjøp over 699,- / Rask levering

2303 Mykt til barn

  • 90,-

Tre av designene har vi også til voksen om du ønsker å matche med mini: Loui genser, Marley genser og Vienna Cardigan. Loui er den perfekte halvpatentgenseren,

På lager.
Del
Artikkelnummer: 1634

Tre av designene har vi også til voksen om du ønsker å matche med mini: Loui genser, Marley genser og Vienna Cardigan. Loui er den perfekte halvpatentgenseren, klassisk og fin med European shoulder. Vi har oppskrifter på den i Tweed Recycled, Double Sunday og i Duo.


Loui finnes til dame i 2302 DIY og til baby i 2213 Myk Start. Vienna cardigan har en nydelig konstruksjon med peplum og knyting. Den er like yndig over en kjole, som til bukse eller skjørt. Vi har laget to ulike versjoner. Strikker du med Sunday + Tynn Silk Mohair får den et mer klassisk uttrykk, enn hvis du velger den rustikke Tweed Recycled. Supersøte på hver sin måte! (Finnes til dame i 2302 DIY)


Marley genser har vi laget oppskrifter på i Peer Gynt med Alpakka Følgetråd, Børstet Alpakka og i Kos. Det blir tre helt forskjellige uttrykk. Velg den du liker best, eller kanskje alle tre? (Match til voksen finner du i 2210 DIY). Alle med barn vet at Smileys er populært på klær! Vi har laget to versjoner, All Smiley og Big Smiley som begge er strikket i Kos. Fleur de lis genser er inspirert av Fleur de lis tekstiler. Det er et mønster som daterer seg flere hundre år tilbake i tid. Du har uendelige muligheter for fargekombinasjoner. Gleder oss til å se din variant! Vi anbefaler kolleksjonen på det varmeste. Her er mange favoritter som vi tror vil falle i smak hos både små og store.


Søtt og tøft samtidig.


God strikk!