• Tlf: 22741300 (08:00-12:00/man.-fre.)
Fast frakt 59,- Fri frakt ved kjøp over 699,- / Rask levering

Rauma 360 Puno petit dame

  • 80,-

Denne kolleksjonen er designet av designerduoen mimosa—studio, som består av tekstilkunstner Karoline Bakken Lund og skribent og designer Thea Urdal. De beskriv

På lager.
Del
Artikkelnummer: 164

Denne kolleksjonen er designet av designerduoen mimosa—studio, som består av tekstilkunstner Karoline Bakken Lund og skribent og designer Thea Urdal. De beskriver mimosa—studio som en liten sprudlende godsak, med like deler champagne og appelsinjuice; grundig arbeid og kitsch; klart formspråk og en upretensiøs innstilling til design. Ja takk!

«Kolleksjonen ble til på vårt første atelier, et trangt, lite rom i øverste etasje i Mariboes gate 11 i Oslo, med trekk i vinduene og tykke strikkepinner. Vi hadde nettopp reist til Japan og sett strikk av Issey Miyake og indigofargede tråder i «the denim district». Vi var totalt oppslukt av strukturer med dobbelt garn i kontrastfarger. I samarbeid med Rauma har vi jobbet med å få frem nettopp disse rene kontraster i enkel, luftig strikk. Vi har utforsket sammensetningen av rene, klare fargetoner mot en mørkere eller lysere tråd. Valget falt på Puno Petit som har et fargespekter med både solide og melerte varianter som gir et spenn til de lettstrikkede plaggene. Puno Petit føles lett på pinnene, er mykt og holdbart. Vi ønsker at arbeidet, og garnet, skal gli i en lekende fart mellom fingrene!»

Thea Urdal & Karoline Bakken Lund / mimosa—studio