• Tlf: 22741300 (08:00-12:00/man.-fre.)
Fast frakt 59,- Fri frakt ved kjøp over 699,- / Rask levering

426 Finull og Alpaca silk

  • 80,-

I dette heftet finner du favorittplagg til vintergarderoben. Kolleksjonen er strikket i Finull, og i kombinasjonen Finull og Alpaca Silk.Finull spinner vi selv

På lager.
Del
Artikkelnummer: 1632

I dette heftet finner du favorittplagg til vintergarderoben. Kolleksjonen er strikket i Finull, og i kombinasjonen Finull og Alpaca Silk.

Finull spinner vi selv på fabrikken vår i Romsdalen, av 100 % norsk ull. Garnet er et lett og luftig kardegarn, og gir plagg som holder fasongen år etter år. Det egner seg godt til strukturstrikk, fordi det består av fiber med mye spenst. Strukturer legger seg derfor på en nydelig måte. Visste du at Finull blir mykere og mykere etter en vask, og ved bruk? Nå vet du det i hvert fall!

Alpaca Silk er et mykt, tynt og pusete garn av alpakka og silke. Det blir produsert i Italia, og alpakkafibrene kommer fra Peru.Garnet gjør seg godt som følgetråd, da det gir en myk og pusete effekt. Sammen med Finull får du dermed en deilig og myk genser med bra spenst og hold. Det å strikke med flere tråder, åpner for muligheten til å leke seg med meleringer ved å bruke ulike farger sammen.

Kolleksjonen består av moderne basisplagg i fine strukturer og lune farger. Granittgenser er en stripete genser med en nydelig melering. Calatheagenser er en helmønstret raglangenser med en stilig mønstring. Svanegenser er strikket i en lekker ribbstruktur, og har høy hals. Trane ribbegenser er en klassiker, med lekre detaljer i ribbstrukturen