• Tlf: 22741300 (08:00-12:00/man.-fre.)
Fast frakt 59,- Fri frakt ved kjøp over 699,- / Rask levering

Bella Color by Permin

  • 145,-

Bella Color fra Permin er en av våre fargerike favoritter og etter hvert en klassiker i vårt sortiment. Komposisjonen er en klassisk kid mohair med ull, so


På lager.
Del
Artikkelnummer: 1814

Bella Color fra Permin er en av våre fargerike favoritter og etter hvert en klassiker i vårt sortiment. Komposisjonen er en klassisk kid mohair med ull, som gir den karakteristiske langhårede looken. Garnet er lett og varmt og egner seg spesielt godt til store gensere og kjoler da det holder et lett og luftig uttrykk selv i et stort arbeid. Denne tykke mohairen har fine fargegradienter som gir arbeidet ditt et håndfarget utseende. Kombiner den med en gjennomfarget følgetråd, strikk den alene er det samme med flere, for ditt helt eget uttrykk.

Bella Color av Permin er også tilgjengelig i en farget versjon kalt Bella by Permin.

Bella Color by Permin inneholder 75% kid mohair, 20% ull og 5% polyamid og går ca. 145m på 50g.

Når du er ferdig med strikkingen anbefaler vi at du vasker den slik at maskene ligger pent og jevnt og å vaske evt. overflødig farge ut.

Dette garnet må vaskes for hånd for å ta best mulig vare på fibrene i garnet. Vær derfor forsiktig og unngå å trekke for mye i den. I tillegg er det viktig å bruke et ullvaskemiddel som skal ta vare på og vedlikeholde fibrene i garnet.

Tørk strikketøyet ditt ved å rulle det i et håndkle og klemme ut overflødig vann. Legg den deretter på et tørt håndkle og trekk den forsiktig ut til målene spesifisert i oppskriften. La det være flatt og tørt.