• Tlf: 22741300 (08:00-12:00/man.-fre.)
Fast frakt 59,- Fri frakt ved kjøp over 699,- / Rask levering

ØYUNN KROGH FAERYTALE UPCYCLE

  • 89,-

FIBERINNHOLD100 % upcycle alpakka.VEKT OG LØPELENGDE50 gram = ca 170 meterANBEFALT PINNESTØRRELSE4,5STRIKKEFASTHET18 masker i glattstrikk på pinne nr 4,5 = 10 c

Produktet finnes dessverre ikke i lager.

Del
Artikkelnummer: 1640

FIBERINNHOLD

100 % upcycle alpakka.

VEKT OG LØPELENGDE

50 gram = ca 170 meter

ANBEFALT PINNESTØRRELSE

4,5

STRIKKEFASTHET

18 masker i glattstrikk på pinne nr 4,5 = 10 cm


NB! Strikkefastheten som er oppgitt på banderolen er kun veiledende. Husk at du alltid skal følge den strikkefastheten som er oppgitt i oppskriften.


GARNFAKTA

Produsert i Peru

VASKEANVISNING

Bruk vaskemiddel for ull og silke

Ikke bruk skyllemiddel

Kan strykes på svak varme

Må ikke hengetørkes

Må ikke klorblekes

Tåler kjemisk rensing

Tåler ikke tørketrommel

Ullprogram 30° C

Vaskes seperat

Vrenges før vask

BESKRIVELSE

ØYUNN KROGH FAERYTALE UPCYCLE – Limited Edition er et 100 % upcycle alpakka garn. Upcycle betyr å oppsirkulere restfibrene etter produksjon. En tar i bruk restfibrene og tilpasser de i nye produkter. Fibrene blir ikke brutt ned, ødelagt eller behandlet med nye kjemikaler.


Et garn som ØYUNN KROGH FAERYTALE UPCYCLE – Limited Edition er et produkt som reduserer materialavfall og er mer bærekraftig, og gir en unik fargesammensetning.


ØYUNN KROGH FAERYTALE UPCYCLE – Limited Edition er et eventyrlig lett, bløtt og vakkert garn. Det egner seg til både store og små plagg som både luner og kjennes myke mot kroppen. Faerytale Upcycle har et bredt fargespekter fra lyse, lette pasteller til mettede fargetoner.


Tips! På grunn av den lette og luftige tråden, blir plagg strikket i dobbelt garn ekstra flott – enten med dobbel ØYUNN KROGH FAERYTALE UPCYCLE – Limited Edition eller blandet med en av våre andre garnkvaliteter. På den måten får du helt nye og spennende resultater.


Husk at du kan strikke med Farytale og Øyunn Krogh Faerytale Upcycle etter samme oppskrift

Våre butikker som fører garnet:
Strømmen