• Tlf: 22741300 (08:00-12:00/man.-fre.)
Fast frakt 59,- Fri frakt ved kjøp over 699,- / Rask levering

Bella by Permin

  • 139,-

Bella by Permin er et av våre mest populære garn og med god grunn. Bella by Permin har bred rekkevidde og kan brukes sammen med følgetråd eller alene, ente


På lager.
Del
Artikkelnummer: 1813

Bella by Permin er et av våre mest populære garn og med god grunn. Bella by Permin har bred rekkevidde og kan brukes sammen med følgetråd eller alene, enten i en eller flere tråder. Komposisjonen er en klassisk kid mohair med ull, som gir den karakteristiske langhårede mohair-looken og gir det ferdige verket en fin glorie. Kid mohair er også en veldig lett og varm fiber som egner seg spesielt godt til store gensere og kjoler, fordi den holder et lett og luftig uttrykk selv i et stort arbeid. Fargekortet på Bella by Permin er gjennomfarget, men ønsker du mer farge i arbeidet ditt har vi også søstergarnet Bella Color by Permin, som deler alle de gode egenskapene med Bella by Permin.

Bella inneholder 75% kid mohair, 20% ull og 5% polyamid og går ca. 145m på 50g.

Når du er ferdig med strikkingen anbefaler vi at du vasker den slik at maskene ligger pent og jevnt og å vaske evt. overflødig farge ut.

Dette garnet må vaskes for hånd for å ta best mulig vare på fibrene i garnet. Vær derfor forsiktig og unngå å trekke for mye i den. I tillegg er det viktig å bruke et ullvaskemiddel som skal ta vare på og vedlikeholde fibrene i garnet.

Tørk strikketøyet ditt ved å rulle det i et håndkle og klemme ut overflødig vann. Legg den deretter på et tørt håndkle og trekk den forsiktig ut til målene spesifisert i oppskriften. La det være flatt og tørt.