La deg inspirere

Her finner du artikler til inspirasjon, sortert på kjønn/alder, sesong eller garnprodusent.  Her finner du hefter og kataloger, gratisoppskrifter, bøker og andre artikler av interesse. Garnet, tilbehøret og oppskriftene kjøper du hos Nøstet Mitt på Lambertseter, Storo og Tveita.

Leila Hafzi Kolleksjonen vol. 2

Sandnes Garn med nytt hefte

I tillegg til duse toner har kolleksjonen friske farger, som blandt annet kobolt, blå, limegrønn og rød for våren 2014.

Forspråket er klassisk og bærer preg av Leila Hafzi signatur, samtidig som man kan finne trendy og innovative plagg i kolleksjonen.

En intensjon ved kolleksjonen er at plaggene skal være tidløse og fungere like godt år etter år. Plaggene er ment å passe til alle og du kan selv justere lengder på kjoler om ønskelig, samt pynte med de særegne knappene designet til disse kolleksjonene. Hafzi forkjærlighet for det eksklusive uttrykket på perlestrikk i forskjellige garntyper, samt vrangstrikkede strukturer kommer også fin til uttrykk i kolleksjonen.

I salg i våre butikker.

Les mer hos Sandnes Garn

Først publisert: 12. januar 2014


Leila Hafzi kolleksjon vol 2

Tilbake til 'La deg inspirere'

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler eller fortsette å bruke nettstedet som vanlig hvis du godtar dette. Du kan slå av cookies i din nettlesers innstillinger om du ønsker dette.