La deg inspirere

Her finner du artikler til inspirasjon, sortert på kjønn/alder, sesong eller garnprodusent.  Her finner du hefter og kataloger, gratisoppskrifter, bøker og andre artikler av interesse. Garnet, tilbehøret og oppskriftene kjøper du hos Nøstet Mitt på Lambertseter, Storo og Tveita.

Kluter - strikking hele året

Boka er å få kjøpt i alle våre butikker

Forlagets omtale:
Strikkebølgen fortsetter! Med Sokker. Strikking hele året (2013) har Bitta Mikkelborg toppet bokhandelens salgslister, med flere enn 15 000 solgte bøker i løpet av få måneder. .

Strikkede kluter har lenge vært en trend, og her kommer den første boka om kluter. Kluter har en enkel form, som kanstrikkes med mønstre og farger i et utall variasjoner. Praktiske formål og estetisk sans kan lett forenes.

Hjemmegjorte kluter er nyttige men også en perfekt gave. Velg blant originale og morsomme mønsterkombinasjoner og lag kluter til ulike bruksområder: til kjøkken og bad, til småbarn, ungdom og voksne. Og til mye annet.

Forfatteren viser hvordan du kan strikke tynne og solide, myke og røffe, små og større kluter. Her spiller garntype en stor rolle. Kluter - eller lapper - kan dertil kombineres og bli til lappetepper. Boka har klare mønstre som det er enkelt å følge.

Alle de 52 oppskriftene er kvalitetssikret av ivrige teststikkere. Facebookforumet «Bittamis design for strikkelystne» har over 24 000 ivrige medlemmer. Ellen Lande Gossners vakre fotografier illustrerer oppskriftene i boka. Kluter kan strikkes av så vel nykommerne som viderekomne.

Derfor er dette en bok til inspirasjon for alle håndarbeidsinteresserte

Først publisert: 16. september 2014


Tilbake til 'La deg inspirere'

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler eller fortsette å bruke nettstedet som vanlig hvis du godtar dette. Du kan slå av cookies i din nettlesers innstillinger om du ønsker dette.