Nyheter fra Nøstet Mitt

Barne-tv favorittene

Lise Nymark tar med seg de fire figurene fra boka si "Lag favorittfigurene fra Barne-tv" til strikkekafeén på Storo 17. oktober.

Ta med strikketøyet eller finn det hos Nøstet Mitt og gjenskap de myke og kreative barne-tv-figurene med hjelp fra Lise.

Bokomtale fra Cappelen Damm

25 oppskrifter – fra Fantorangen til Titten Tei!

Her presenteres, for aller første gang, strikke- og hekleoppskrifter til ca. 20 av de mest kjente og kjære figurene fra Barne-TV. De fleste av dagens barn har et forhold til figurer som Kuraffen, Fantorangen, Høna Turi og Kråka fra Kråkeklubben, mens mødrene og bestemødrene med glede husker sine gamle helter, som Flode, Teodor og Titten Tei.

De er her alle sammen, og flere til. Det er bredde i produktutvalget, og boken har mer enn 20 oppskrifter til varierte produkter. Det er flest figurer i ulike størrelser, fra små 3D-figurer som kan brukes som nøkkelringer etc., til store kosedyr. Noen av karakterene er også brukt som flatemønster på produkter med ulike bruksområder, for eksempel som strikket/tovet sitteunderlag og som mønster på strikkegensere, puter og pledd.

Dette er boken for alle strikke- og hekleglade mødre, bestemødre, tanter og onkler som ønsker å lage fine norske figurer til de minste i familien, samt alle som vil ha inspirerende hobbyprosjekter til julemarkeder, foreninger,  skoler og barnehager.

Oppskriftene har varierende vanskelighetsgrad, men de fleste som har litt erfaring i strikking og hekling kan klare å lage alle modellene i boken. 

Mer om strikkekafeén 17. oktober 2014

Først publisert: 14. oktober 2014


Lise Nymark: Lag favorittfigurene fra Barne-tv

Til nyhetsoversikt

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler eller fortsette å bruke nettstedet som vanlig hvis du godtar dette. Du kan slå av cookies i din nettlesers innstillinger om du ønsker dette.