Sandnes Garn hos Nøstet Mitt

Hovedråstoffet til Sandnes Garn er norsk ull som blir vasket og går hele prosessen gjennom fabrikken til ferdig garn som leveres på norsk ull spole. Ca 100 tonn industrigarn går til andre bedrifter som produserer tepper, kofter, sokker, pledd og møbelstoff. Sandnes Garn selger resten, ca 450 tonn, som håndstrikkegarn hovedsaklig i Norge. I tillegg til håndstrikkegarnet lages det også design og strikkeoppskrifter. Sandnes Garn satser på kvalitet og leveringspresisjon. "Made in Sandnes, Norway" skal være en garanti for kvalitet.

La deg inspirere av Sandnes Garn

Sandnes Juleverksted

Temahefte: Juleverksted (40)

Julen nærmer seg. Endelig kan vi sette i gang med koselige prosjekter, juleverksted, pynting og produksjon av hjemmelagde julegaver.

I vårt juleverksted har vi strikket og heklet jula inn i hver en krok, slik at du virkelig skal få mye spennende å velge i. Du bestemmer om den skal være rød, hvit, grønn, turkis eller brun. Jula er din, god førjulstid!

Garnet og tilbehøret kjøper du hos Nøstet Mitt,

Bla i heftet

Først publisert: 15. oktober 2014


Tema 40 Juleverksted

Tilbake til 'Sandnes Garn'

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler eller fortsette å bruke nettstedet som vanlig hvis du godtar dette. Du kan slå av cookies i din nettlesers innstillinger om du ønsker dette.