Dale Garn

Dale har siden 1879 levert produkter av utsøkt høy kvalitet, og det er med stolthet at de bringer sin lange historie videre. Dale Garns garnkvaliteter er spunnet av naturens beste råvarer, og kun det beste er godt nok for deg som har kjærlighet til godt håndtverk og gleden av å strikke. Vi ønsker å inspirere deg – både med utsøkte design og garnkvaliteter! Vi har innledet et spennende samarbeide med kjente designere som Tine Solheim og Arne & Carlos.

La deg inspirere av Dale Garn

Gratisoppskrifter fra Dale Garn

Dale Garn presenterer med stolthet sin store familiekolleksjon i garnkvaliteten Hegre!

Hegre er et mykt og behagelig norsk ullgarn av høy kvalitet som vi produserer selv på Dale.

Strikkefastheten er 16 masker pr. 10 cm på pinner nr. 5. Plagg i Hegre er perfekte til fritidsbruk og garnet kan også toves.

I denne kolleksjonen har vi et stort utvalg av design for hele familien - baby, barn, ungdom, dame og herre. Vi håper du blir inspirert til å strikke mange flotte plagg til familien din.

Les mer (pdf)

Først publisert: 16. januar 2015


Dale 248 - Familie

Tilbake til 'Dale Garn'

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler eller fortsette å bruke nettstedet som vanlig hvis du godtar dette. Du kan slå av cookies i din nettlesers innstillinger om du ønsker dette.