Dale Garn

Dale har siden 1879 levert produkter av utsøkt høy kvalitet, og det er med stolthet at de bringer sin lange historie videre. Dale Garns garnkvaliteter er spunnet av naturens beste råvarer, og kun det beste er godt nok for deg som har kjærlighet til godt håndtverk og gleden av å strikke. Vi ønsker å inspirere deg – både med utsøkte design og garnkvaliteter! Vi har innledet et spennende samarbeide med kjente designere som Tine Solheim og Arne & Carlos.

La deg inspirere av Dale Garn

Julehefte fra Dale Garn

Designbok 305 fra Dale Garn

La deg inspirere til å strikke en dekorativ og enkel julekalender, kanskje en vakker kjole til en yndig prinsesse, eller hva med noe nytt til jul- og nyttårsbordet.

Her har du mange fine og litt annerledes juledesign du kan strikke.

Les mer

Først publisert: 14. september 2014


Designbok 305 fra Dale

Tilbake til 'Dale Garn'

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler eller fortsette å bruke nettstedet som vanlig hvis du godtar dette. Du kan slå av cookies i din nettlesers innstillinger om du ønsker dette.