Dale Garn

Dale har siden 1879 levert produkter av utsøkt høy kvalitet, og det er med stolthet at de bringer sin lange historie videre. Dale Garns garnkvaliteter er spunnet av naturens beste råvarer, og kun det beste er godt nok for deg som har kjærlighet til godt håndtverk og gleden av å strikke. Vi ønsker å inspirere deg – både med utsøkte design og garnkvaliteter! Vi har innledet et spennende samarbeide med kjente designere som Tine Solheim og Arne & Carlos.

La deg inspirere av Dale Garn

Sommerhefte

Gratishefte nr. 261 fra Dale Garn

Dale har helt siden 1879 levert produkter av utsøkt høy kvalitet, og det er med stolthet vi bringer vår lange historie videre. Våre garnkvaliteter er spunnet av naturens beste råvarer, og kun det beste er godt nok for deg som har kjærlighet til håndarbeide og gleden av å strikke. 

Vi ønsker å inspirere deg – både med utsøkte design og garnkvaliteter. I Dale Garns sommerhefte lanserer vi lekre design i vår nye bomullskvalitet, DALE VIPE. I tillegg er DALE GULLFASAN, nytt gull- og sølvgarn, brukt i smykkene.

DALE VIPE er et mercerisert egyptisk bomullsgarn av høy kvalitet. Strikkes på pinner nr. 21/2 - 3. Strikkefasthet 25 m pr. 10 cm.

Les sommerhefte

Først publisert: 24. juni 2014


Tilbake til 'Dale Garn'

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler eller fortsette å bruke nettstedet som vanlig hvis du godtar dette. Du kan slå av cookies i din nettlesers innstillinger om du ønsker dette.