Dale Garn

Dale har siden 1879 levert produkter av utsøkt høy kvalitet, og det er med stolthet at de bringer sin lange historie videre. Dale Garns garnkvaliteter er spunnet av naturens beste råvarer, og kun det beste er godt nok for deg som har kjærlighet til godt håndtverk og gleden av å strikke. Vi ønsker å inspirere deg – både med utsøkte design og garnkvaliteter! Vi har innledet et spennende samarbeide med kjente designere som Tine Solheim og Arne & Carlos.

La deg inspirere av Dale Garn

Babytepper fra Dale

Gratishefte nr. 201 fra Dale Garn - oktober 2014

Et nydelig bitte lite menneske som vi vil bare alt det beste for.Hva bedre kan vi gjøre en å pakke det inn i deilige tepper som skal gi dem varme og den lune, gode trygghetsfølelsen. Vi hjelper dere i dette hefte med ideer fra de aller enkleste teppene til nydelig tepper med hullmønster og struktur.

Dette er et hefte som inneholder mange gode, gamle klassikere og nye design i skjønn harmoni.

Les hefte

Først publisert: 13. oktober 2014


Tilbake til 'Dale Garn'

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler eller fortsette å bruke nettstedet som vanlig hvis du godtar dette. Du kan slå av cookies i din nettlesers innstillinger om du ønsker dette.