Bergere de France hos Nøstet Mitt

Med sine kunnskaper og erfaringer gjennom 65 år har Bergere de France utviklet en perfekt balanse mellom tradisjoner og tekniske nyvinninger. Fabrikken til ligger i Bar-le Duc i hjertet av Lorraine-regionen, og er den siste industrielle ullvarefabrikken i Frankrike som produserer håndstrikkegarn.

Bergere de France sysselsetter ca. 500 personer og er en av de største og mest avanserte fabrikker av sitt slag i Europa. 

Gå til Bergere de France sine norske nettsider for mer informasjon om disse lekre franske strikkeproduktene, garn, hefter og tilbehør.

La deg inspirere av Bergere de France

Bergere katalogen 2014/15

Årets katalog inneholder 159 nye designs

Siden tidlig på 1960-tallet, har husholdninger over hele Frankrike lært å kjenne og elske Bergère de France sin katalog, generasjon etter generasjon.

I år er dette en virkelig unik katalog som har 159 nye design for menn, kvinner, barn, babyer og ditt hjem, og selvfølgelig vårt egen garn. I katalogen vil du finne totalt 27m av garnprøver å inspirere deg, masse informasjon om våre produkter og tjenester, inkludert et hendig garninfo diagram bakerst i katalogen.

OBS: Katalogen inneholder ingen instruksjoner eller mønster. Dette kjøpes separat som "Creations 14/15 Pattern Book".  

Bestill og kjøp alt du trenger hos Nøstet Mitt.

Bla i katalogen

Først publisert: 18. september 2014


Bergere katalogen 2014/15

Tilbake til 'Bergere de France'

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler eller fortsette å bruke nettstedet som vanlig hvis du godtar dette. Du kan slå av cookies i din nettlesers innstillinger om du ønsker dette.