Bergere de France hos Nøstet Mitt

Med sine kunnskaper og erfaringer gjennom 65 år har Bergere de France utviklet en perfekt balanse mellom tradisjoner og tekniske nyvinninger. Fabrikken til ligger i Bar-le Duc i hjertet av Lorraine-regionen, og er den siste industrielle ullvarefabrikken i Frankrike som produserer håndstrikkegarn.

Bergere de France sysselsetter ca. 500 personer og er en av de største og mest avanserte fabrikker av sitt slag i Europa. 

Gå til Bergere de France sine norske nettsider for mer informasjon om disse lekre franske strikkeproduktene, garn, hefter og tilbehør.

La deg inspirere av Bergere de France

Lær å strikke på en, to, tre

Bergere de France Magazine 175

Bladet som lærer deg å strikke på kort tid.  29 designs som bl.a. skjerf, hatter, kopp-varmere mm.  Du kjøper Bergere de France garnet hos Nøstet Mitt.

Les bladet

Først publisert: 16. oktober 2014


Tilbake til 'Bergere de France'

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler eller fortsette å bruke nettstedet som vanlig hvis du godtar dette. Du kan slå av cookies i din nettlesers innstillinger om du ønsker dette.